Studerande

Att studera som vuxen är ett sätt för dig att påverka din framtid och du har många valmöjligheter.

Vuxenstudier erbjuder en mycket större flexibilitet än vad vanligtvis den traditionella skolan gör. På sidorna för studerande finner du användbar information både för dig som precis fått antagningsbesked till utbildning hos Campus Nynäshamn, men även för dig som är rutinerad studerande hos ossPDF.

Datorkonto och wifi

Alla studerande får eget datorkonto som används för att logga in på Campus Nynäshamns datorer och för att koppla sig mot wifi. Användarnamn och lösenord får du av din lärare när du börjar din kurs eller mejla campus@nynashamn.se så skickar vi information om inloggning till dig per post.

Beställa kurs- eller utbildningsintyg

Du kan beställa kursintyg när du påbörjat dina studier hos Campus Nynäshamn. Intyget innehåller information om de kurser du är registrerad för samt start- och slutdatum. Kursintyg beställer du genom att skicka mejl till expeditionen: campus@nynashamn.se

Studentkortet

Om du får studiemedel från CSN så får Studentkortet automatiskt dina uppgifter och skickar dig information om det digitala kortet. Annars beställer du ett kursintyg på campus@nynashamn.se som du laddar upp på Studentkortets webbplats för att få tillgång till Studentkortet.

För att köpa SL-biljett med studeranderabatt så måste din studietakt vara minst 75 procent, det vill säga att du studerar minst 300 poäng per termin inom vuxenutbildningen (inte SFI) eller på en yrkeshögskoleutbildning. Se till att du har SL-logon på ditt studentkort innan du köper SL-biljett till studeranderabatt.

Mer information finns på www.studentkortet.se.

Tips, synpunkter och klagomål

Om du har tips och synpunkter som du vill dela med Campus Nynäshamn så kan du lämna informationen i brevlådan på anslagstavlan till vänster om hissarna på plan 6. Du kan även mejla campus@nynashamn.se.

Kontakt

Expedition telefon, öppettider

måndag, onsdag, torsdag 9-16
tisdag 9-18
fredag 9-12

Lunchstängt, mån-tors 12-13