Vi skapar möten som förändrar världen

Pressmeddelande - Campus Nynäshamn fortsätter bredda sitt utbud

För tredje året i rad fortsätter lärcentret i Nynäshamn att bredda sitt utbildningserbjudande. Idag meddelade Myndigheten för yrkeshögskolan att man tilldelar Campus Nynäshamn ytterligare en ny utbildning.

”Vi har ett uppdrag av arbetslivet att ta fram efterfrågade utbildningar, säger Lasse Sahlin utvecklingsledare på Campus Nynäshamn. Därför firar vi idag det glädjande beskedet tillsammans med alla kompetenstörstande organisationer som har väntat på detta. Wow!”

Den nya utbildningen är Behandlingspedagog.

”Vi får ofta frågan om oss hur det kan komma sig att vårt lärcentrum har kunnat utvecklas så snabbt. Jag tror att det handlar om att inte fråga och fundera så mycket, utan att bara göra. Vi kallar det Kommunal punk… ”, fortsätter Lasse Sahlin.

Campus Nynäshamn är idag Stockholms läns enda Lärcentrum som erbjuder utbildning för vuxna i tre skolformer; högskola, yrkeshögskola och vuxenutbildning. Under de senaste två åren har antalet studerande ökat från ca. 600 till 1200, fördelat på 17 utbildningar/program.

I och med dagens beviljande från Myndigheten för yrkeshögskolan växer Campus Nynäshamn ytterligare och kan nu erbjuda sex olika utbildningsalternativ.


Lasse Sahlin

Bild: Lasse Sahlin, Campus Nynäshamn, gläds över alla utbildningarna som startar till hösten. Foto: Anna Moore

Kontakt

Lasse Sahlin

utvecklingsledare
lasse.sahlin@nynashamn.se

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?